Espases medievals per llepar i llepar

Seguint amb la tònica de conèixer el Camp de Tarragona a mossegades, anirem a parar a la Conca ce Barberà, Montblanc.

La capital de la Conca, amaga més d’un racó d’aquells pels que esl vetlla que no es coneguin més del compte, ja ens entenem.

Dins les muralles, al costat de l’edifici que ocupava el Castlà de Montblanc es troba la fonda que rep el mateix nom. La fonda Castlà és un dels millors exemples que compleix allè de “bueno, bonito y barato”.

Un local decorat al més pur estil medieval i una carta plena de plats que et porten a l’edat mitjana et sorprenen a cada àpat. Amanides amb molts contrastos, cassoletes de carns diverses i plats que juguen amb el dolç i el salat alhora poden configurar un àpat que, sorprenentment, farà que et gratis ben poc la butxaca.

Les espases són un dels plats més espectaculars de la fonda Castlà. Es tracta de carn, embotit o bé peix presentat punxat en una espasa d’un metre de llargada. Carn cuita lentament, embotits de la terra o una selecció de peix són idelas per a compratir.espasa de peix

La Fonda Castlà es troba al C/ de la Fusteria de Montblanc

El preu aproximat ronda els 20 € si demanem un parell de plats de la carta

Anuncis
Published in: on 1 Desembre, 2008 at 17:48  Feu un comentari  

The URI to TrackBack this entry is: https://sucahipa.wordpress.com/2008/12/01/espases-medievals-per-llepar-i-llepar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: