Fondues amb nom propi. La Cua Curta

La primera vegada que hi vaig anar a la Cua Curta em va enamorar, em va transportar a un viatger que vaigimages fer a Sicilía. No em refereixo a l’accent Itàlia dels propietaris, sinó més aviat a l’ambient, petit i auster però a l’hora coquetó. El món és para en aquelles petites tauletes, totes tenen espelmes enceses col·locades dintre d’ampolles que porten el segell de tots aquells llepafils que hi han passat, en forma de atapaïdes llàgrimes de cera .

Al entra a la Cua, sembla que anem a casa d’un amic, per que tothom qui entra es comporta com a tal. Només seure el propietari, l’Alex o el seu pare, s’apropa a la teva taula i s’asseu al teu costat (si hi ha un lloc). En un primer moment, ens pot violentar però al instant, el tracte proper i càlid, ens farà sentir molt bé i acabarem deixar-nos aconsellar per l’Alex en allò que escollirem per degustar.

la Cua Curta és sinòmim de fondue, en trobem per elegir, de formatge, de carn (amb les seves salsetes) o de xocolata, tot un vici. Tracten amb un bon foie midcuit, taules de formatges, carpaccios, pedres ruentes per coure la carn a taula i a l’hora dels postres, la recomanació gira entorn als Creps.

Ideal per anar amb la parella, no és gaire difícil crear un marc romàntic i celebrar aquell día especial amb un menjar, un xic golafre i acompanyar-lo amb un vi dolcenc.

La matèria prima és de primera qualitat, el preu doncs variarà segons el que demanem, parlem que podem pagar de 20 a 30 € per cap. Ofereixen un menú diari de 10€ que fa molta patxoca.imagestt

Restaurant La Cua Curta

977 364 342

Plaça Aragó 2 Cambrils


Anuncis
Published in: on 13 Novembre, 2008 at 19:46  Feu un comentari  

The URI to TrackBack this entry is: https://sucahipa.wordpress.com/2008/11/13/fondues-amb-nom-propi-la-cua-curta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: